Wie zijn wij?

Stichting PORD =  ELC = Educatie en Leercentrum

ELC Nederland is een opleidings- en exameninstituut. ELC Nederland is opgericht in 2018. Deze stichting is opgericht om de belangen van  natuurlijke of rechtspersonen te behartigen. Dit om mogelijke ambities waar te maken door hen bij te staan in leerprocessen, educatie, examinering,  certificering om hiermede  de positie, in culturele – economische – sociale vlak in de maatschappij te verbeteren.

Als onderdeel van de stichting heeft men een aparte eenheid, het ELC,  in het leven geroepen om personen aan een diploma en/of certificering te helpen of dit te faciliteren.

Het bestuur geeft dit vorm door opleidingen, examenvoorbereiding en examens in de markt te zetten. Door het aanbieden van Nederlands talige examens op het gebied van Supply Chain management, die kunnen leiden naar een certificering om hierdoor een betere positie te bezetten in de maatschappij. Voorheen ook wel EVC of te wel Eerder Verworven Competenties genoemd.

De stichting PORD, Praktische Organisatie voor Raad en Daad, doet dit door Nederlandstalige MBO & HBO examens op het gebied van:

        Lean: Yellow Belt en Green Belt
        Supply Chain management: Magazijnbeheer – Transport management – Voorraadbeheer – operations management – Productie planning – Distributie – Inkoop – Supply Chain management – Integrale logistiek. Deze is in lijn met de ELA eisen.